Gå till innehåll
Hufvudsta Ridklubb
Hufvudsta Ridklubb

Välkomna till helgens dressyrtävlingar

Den 23 och 24 september hälsar vi deltagare, publik och funktionärer varmt välkomna till våra dressyrtävlingar. Storhäst på lördagen och ponny med andra omgången av Allsvenskan division 2 på söndagen. Första start går kl 08.00 båda dagar. Vi ber er alla att läsa igenom meddelande till ryttare ordentligt då det kommer att underlätta er dag hos oss.

Här finns startlistor och ryttarmeddelande för 23 september Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Här finns startlistor och ryttarmeddelande för 24 september Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Försäljning på plats

Information till alla funktionärer

Är du en av helgens fantastiska funktionärer vill vi rikta ett stort tack på förhand. Båda dagar har vi ett funktionärslotteri där man kan vinna presentkort från vår sponsor Back2Use Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Är du funktionär på förmiddagen någon av dagarna vill vi att du är på plats senast kl 07.30. Detta för att du ska hinna få information om din post samt äta frukost innan kl 8.00 då det är dags för första start. Frukost serveras i cafeterian från kl 07.00. Ska du vara parkeringsvakt eller i sekretariatet vill vi att du är på plats 06.45.

Är du funktionär på eftermiddagen den 23 september vill vi att du är på plats senast kl 12.30. Detta för att du ska hinna äta lunch samt få information om din post innan eftermiddagsklasserna startar, kl 13.00. Är du parkeringsvakt vill vi att du löser av förmiddagspasset kl 11.00. Dagen beräknas vara slut cirka klockan 15.

Är du funktionär på eftermiddagen den 24 september vill vi att du är på plats senast kl 11.20. Detta för att du ska hinna äta lunch samt få information om din post innan eftermiddagsklasserna startar, cirka 11.50. Är du parkeringsvakt vill vi att du löser av förmiddagspasset kl 11.00. Dagen beräknas vara slut cirka klockan 15.

Funktionärer lördag 23 september Pdf, 57.1 kB, öppnas i nytt fönster.
Funktionärer söndag 24 september Pdf, 56.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Anmäl dig i Sekretariatet

Alla funktionärer ska anmäla närvaro i Sekretariatet (teorisalen) så att vi vet att du är på plats. Där får du även dina matbiljetter och information om din funktionärspost. Du som är funktionär på förmiddagen får frukost och lunch och du som är funktionär på eftermiddagen får lunch och fika.

Tack till alla sponsorer

Våra sponsorer ger fina priser till placerade ekipage under våra tävlingar.

BACK2USE Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Är den smarta butiken där du hittar begagnad (och inte sällan helt oanvänd) utrustning för häst och ryttare. Besök Butiken på Galonvägen 40B i Bromma.

BREIJA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Produkter som är designade för ryttare med målet att vara funktionella, bekväma och snygga med en feminin sportig look.

KRAFFT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Hästfodertillverkaren som nu också gör Treats+, en helt ny serie med funktionellt hästgodis som gör hästen extra gott.

KENTAUR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Kentaur är den lyxiga tidningen för alla hästälskare. Med de vackraste bilderna, spännande reportage och intressanta porträtt av hästvärldens profiler.

Vi hoppas på två härlig tävlingsdagar!

En bild

Publicerad: 2023-09-21

Senast uppdaterad: 2023-09-22

Författare: Agneta Wahlström

Sponsorer

Besöksadress

Hufvudsta Gård

171 73 Solna

Orgnr: 815200-4308

Stallet är under terminen öppet:

Vardagar 07.30-22.00, Helger 07.30-18.00

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8 83 12 34

E-post: styrelsen@hufvudstaridklubb.se